Onze oplossingen

Voor elke toepassing een eigen zonnelichtmast

Voordelige lantaarnpaal op zonne-energie

Op zoek naar een betaalbare en praktische lantaarnpaal op zonne-energie? Dan is de Protos dè oplossing. Omdat kabels niet nodig zijn, gaat de installatie makkelijk en snel. Het stoere design zorgt voor een aantrekkelijk lichtpunt in de omgeving. Perfect voor een tijdelijke of permanente toepassing in een gebied waar geen bekabeling ligt.

Voor gemeenten

De voordelen van openbare verlichting op zonne-energie zijn enorm. Er is geen netaansluiting noodzakelijk. Dit maakt een Zonnelichtmast eenvoudig te plaatsen. De mast heeft een krachtige accu met een brandduur van 6 dagen en is onderhoudsvriendelijk. Duurzame producten met slimme oplossingen tegen lichtvervuiling. Lees meer over openbare verlichting.

Voor gemeenten

Voor projectontwikkeling

Heeft u een project waarin openbare verlichting een grote rol speelt? Zonnelichtmasten zijn het overwegen waard. Eenvoudig te plaatsen zonder aansluitkosten of grote graafwerkzaamheden. De krachtige accu heeft een brandduur van 6 dagen. Energie en kosten besparen d.m.v. een prachtig design. Lees meer over projectontwikkeling.

Voor projectontwikkeling

Voor terreinen

Verlichting voor uw terrein? Tegenwoordig kan dit zonder aansluitkosten of grote graafwerkzaamheden. Kies daarom voor Zonnelichtmasten. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te installeren. Design masten met een boel voordelen! Lees meer over verlichting voor terreinen.

Voor terreinen

Twee extra masten in Tubbergen

Hier leverden we vorig jaar al 9 zonnelichtmasten, ter aanvulling op deze lichtmasten hebben we 2 extra masten geplaatst om twee donkere hoeken (waar nog geen lichtmasten stonden) uit te lichten. Led verlichting zonder aansluiting op het net Het wandelpad bij het sportpark van TVC '28 is een wandelpad zonder aansluiting op het energienet.  Door de ligging van de weg, is
Read more

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief