Een avontuur van 7.000 km voor het goede doel

“Laat licht, vroeg donker hier! Gelukkig hebben WIJ Zonnelichtmast.nl op de motorkap!”

Team Wolters-Ane vanuit Saariselkä in Fins Lapland, 25 januari 2018

Sponsortocht voor Groot Hart en Twentsewens Ambulance

Op 20 januari 2018 vertrokken Wildrik en Wilco Wolters uit Ane met Navigate North naar Moermansk. Een avontuur van 7.000 km in 7 dagen, zonder vooraf de route te weten. Met deze tocht zamelen ze geld in voor Stichting Groot Hart en Twentsewens Ambulance. Wij steunen Team Wolters-Ane van harte.

Stichting Groot Hart  geeft kinderen die leven met een hartafwijking of ernstige ziekte een onvergetelijke racedag. De ervaring is een enorme stimulans voor het zelfvertrouwen van het kind.

Twentsewens Ambulance vervult met speciale ambulances belangrijke wensen van mensen die chronisch ziek zijn of in de laatste fase van hun leven zijn. Afgelopen november werd de stichting getroffen door een grote brand waarbij één van de ambulances in vlammen opging. Ook alle materialen gingen verloren.

Ook geraakt door deze stichtingen? Vrije giften kunnen overgemaakt worden op NL47 BUNQ 2025 4119 87 t.n.v. S. Wolters o.v.v. Navigate North.

Vlak voor vertrek konden we de auto met Zonnelichtmast.nl sticker nog even bewonderen.

Plek 7 in het eindklassement

Op 27 januari 2018 keerden Wilco en Wildrik Wolters veilig terug in Nederland. Ze zijn 7e geworden in het eindklassement. Proficiat!

Update 24 februari 2018

Team Wolters-Ane op Facebook:

Met onze Navigate North tocht naar Moermansk hebben we in totaal 5200 euro opgehaald. De helft daarvan, € 2600,00 is dus voor de Twentsewens Ambulance!
De vrijwilligers kunnen hiermee weer heel wat wensen van ernstig zieke mensen uitvoeren!