Over ons

Zonnelichtmast.nl is een duurzaam bedrijf. Dit komt ook terug in onze missie, visie en doelstelling.

Onze missie

Zonnelichtmast.nl is de versneller naar openbare verlichting die voor 100% wordt gevoed uit groene energie. Samen met onze klanten maken we duurzame keuzes. Wij helpen hen met besparen en het zelf opwekken van energie. Dat doen we door middel van slimme producten. Onze zonnelichtmasten zijn een duurzame oplossing èn een investering voor de toekomst.

Onze visie

Gezien de aanhoudende klimaatverandering en de steeds kleiner wordende voorraad aan fossiele brandstoffen, is er verandering nodig. Onze toekomstvisie is dan ook dat duurzaamheid 100% vanzelfsprekend wordt. Alle energie voor verlichting in de openbare ruimte zal uiteindelijk duurzaam opgewekt worden. Zonnelichtmasten kunnen dit doel realiseren, omdat zij de traditionele straatlantaarns volledig kunnen vervangen. Wij willen overheden en het bedrijfsleven overtuigen van de onbegrensde mogelijkheden van zonnelichtmasten.

Onze doelstelling

Bij elke vorm van openbare verlichting worden allereerst de mogelijkheden van de zonnelichtmast besproken. De uiteindelijke doelstelling is dat er geen nieuwe lichtmasten meer worden geplaatst die aangesloten zijn op fossiele brandstof maar op zonne-energie.

Lichtmasten met zonnepaneel verlichten fietsroute

Langs een prachtige fietsroute door het Groningse landschap in de gemeente Winsum staan sinds kort 2 lichtmasten met zonnepaneel. Parallel aan de weg van Baflo naar Eenrum is enige tijd geleden een fietspad aangelegd.

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief