Over ons

Zonnelichtmast.nl is een duurzaam bedrijf. Dit komt ook terug in onze missie, visie en doelstelling.

Onze missie

Zonnelichtmast.nl is de versneller naar openbare verlichting die voor 100% wordt gevoed uit groene energie. Samen met onze klanten maken we duurzame keuzes. Wij helpen hen met besparen en het zelf opwekken van energie. Dat doen we door middel van slimme producten. Onze zonnelichtmasten zijn een duurzame oplossing èn een investering voor de toekomst.

Onze visie

Gezien de aanhoudende klimaatverandering en de steeds kleiner wordende voorraad aan fossiele brandstoffen, is er verandering nodig. Onze toekomstvisie is dan ook dat duurzaamheid 100% vanzelfsprekend wordt. Alle energie voor verlichting in de openbare ruimte zal uiteindelijk duurzaam opgewekt worden. Zonnelichtmasten kunnen dit doel realiseren, omdat zij de traditionele straatlantaarns volledig kunnen vervangen. Wij willen overheden en het bedrijfsleven overtuigen van de onbegrensde mogelijkheden van zonnelichtmasten.

Onze doelstelling

Bij elke vorm van openbare verlichting worden allereerst de mogelijkheden van de zonnelichtmast besproken. De uiteindelijke doelstelling is dat er geen nieuwe lichtmasten meer worden geplaatst die aangesloten zijn op fossiele brandstof maar op zonne-energie.

Twee extra masten in Tubbergen

Hier leverden we vorig jaar al 9 zonnelichtmasten, ter aanvulling op deze lichtmasten hebben we 2 extra masten geplaatst om twee donkere hoeken (waar nog geen lichtmasten stonden) uit te lichten. Led verlichting zonder aansluiting op het net Het wandelpad bij het sportpark van TVC '28 is een wandelpad zonder aansluiting op het energienet.  Door de ligging van de weg, is
Read more

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief