Nieuw loodrecht model solar lichtmast Alara

Sinds kort heeft Zonnelichtmast.nl een nieuw en loodrecht model solar lichtmast in het assortiment. De nieuwe Alara werd tijdens Light + Building 2018 in Frankfurt onthuld door fabrikant Photinus. Bijzonder aan deze zonnelichtmast zijn het compleet verticale design en de keuze uit twee optieken.

Loodrechte solar lichtmast

De nieuwe Alara is een compleet rechte solar lichtmast. In plaats van een los armatuur dat vanaf de mast uitsteekt, is de ledverlichting in de mast geïntegreerd. Daarnaast heeft de Alara een verticale kolom met slanke zonnepanelen aan alle vier de zijden. Dit zorgt voor een rechte, verticale belijning van de omgeving. Zo staat de Alara zowel strak in een moderne omgeving als ingetogen in een meer landelijke setting.

Keuze uit twee optieken

Voor de juiste verlichting van de omgeving is er keuze uit twee optieken. Bij optiek ´place´ schijnt het ledlicht 360 rondom de mast. Deze variant is heel geschikt voor pleinen, parken en andere plaatsen waar stijlvolle oriëntatieverlichting gewenst is. Bij optiek ´way´ schijnt het ledlicht met 65 graden naar voren en opzij. Zo worden voetpaden en fietspaden veilig aangelicht.

ledlamp ‘way’

ledlamp ‘place’

Combinatie van onderdelen

Ook de Alara beschikt over de juiste kwaliteit om tijdens de donkere, Nederlandse winter gewoon door te branden. Dit komt door de ideale combinatie van de onderdelen.

  • De kolom met zonnecellen heeft een vermogen van 150 Wp.
  • De 50W led heeft een efficiency tot 180lm/W.
  • De LiFePo4 12,8V 36Ah accu gaat tot 10 jaar mee.
  • De Alara is 5,2 meter hoog en heeft een lichtpunthoogte van 4 meter.

Geschikt voor veel situaties

Zonnelichtmast.nl biedt een compleet assortiment aan lichtmasten op zonne-energie. Omdat de lichtmasten hun eigen energie produceren, zijn kabels niet nodig. Dat maakt zonnelichtmasten duurzaam en gemakkelijk verplaatsbaar. Dankzij verschillende designs zijn ze voor veel situaties geschikt.