Wij gaan verder als Zonnelichtmast.nl

Leverancier Mijn Energiefabriek gaat met de solar straatverlichting verder als Zonnelichtmast.nl. Het gaat om een extra merknaam speciaal voor openbare verlichting op zonne-energie. Andere systemen voor duurzame energie blijven gewoon bij Mijn Energiefabriek verkrijgbaar. Sinds 2013 levert Mijn Energiefabriek lichtmasten op zonne-energie. Eerst in thuisgemeente Hardenberg en inmiddels door heel Nederland.

Beter aansluiten op behoeftes

Directeur Henk Meulink vertelt: ‘Wij krijgen steeds meer vraag naar straatverlichting op zonne-energie. Het is voor veel overheden en organisaties een duurzame en flexibele oplossing op plaatsen waar geen kabels liggen. Openbare verlichting is een specialisme op zich. Om beter aan te sluiten op de behoeftes van OVL-professionals, gaan we onder een eigen merknaam verder met Zonnelichtmast.nl. De naam is nuchter, net als wij. Het vertelt precies wat wij leveren: lichtmasten op zonne-energie. Duidelijke taal en persoonlijk contact staan voorop. Wij zitten graag bij de klant aan tafel’.

Doorbraak in efficiëntie

De laatste jaren is de efficiëntie van lichtmasten op zonne-energie enorm verbeterd. Duurzame OVL specialist Michel Feijen legt uit: ‘De ledlampen geven nu langer licht bij dezelfde hoeveelheid energie. Ook is de levensduur van nieuwe lithiumaccu’s verlengd naar minstens 8 jaar. Samen met een intelligentere sturing kunnen zonnelichtmasten nu zeker 6 dagen met donker weer overbruggen. Daarbij is er steeds meer aandacht voor mooi design. Met onze lichtmasten op zonne-energie hebben wij een uniek product in handen.  Zo’n mooi design samen met een goede prijs-kwaliteitverhouding heb ik nog nergens anders gezien.’

Verschillende modellen op Zonnelichtmast.nl

Zonnelichtmast.nl levert verschillende typen solar straatverlichting. Zo is er de traditionele variant met het zonnepaneel op de mast. Bij de designvarianten zijn de zonnecellen juist geïntegreerd in de mast. Bekijk alle varianten op deze nieuwe website.