Openbare verlichting voor gemeenten

Energiekosten, aansluitkosten, graafwerkzaamheden en kabeltrekken zijn verleden tijd!

Openbare verlichting voor gemeenten

De voordelen van openbare verlichting op zonne-energie zijn enorm. Er is geen netaansluiting noodzakelijk. Dit maakt een Zonnelichtmast eenvoudig te plaatsen. De mast heeft een krachtige accu met een brandduur van 6 dagen en is onderhoudsvriendelijk. Duurzame producten met slimme oplossingen tegen lichtvervuiling.

Geen netaansluiting nodig

Zonnelichtmasten hebben geen netaansluiting nodig. Hierdoor is een Zonnelichtmast eenvoudig te plaatsen, zonder veel bijkomende kosten of werkzaamheden. Dit geldt ook voor buitengebieden. Energiekosten, aansluitkosten, graafwerkzaamheden en kabeltrekken zijn verleden tijd!

Grote capaciteit

Al onze producten zijn van hoogstaande, Europese kwaliteit. De accu’s zijn krachtig. Een volle accu heeft een autonomietijd (brandduur) van 6 dagen. De zonnecellen van de masten nemen naast direct zonlicht, ook diffuus licht op. De Zonnelichtmast brandt hierdoor ook ’s winters of bij slecht weer, iedere nacht opnieuw. Het vooroordeel dat een lantaarnpaal op zonne-energie onvoldoende zou functioneren, is hiermee van de baan.

Onderhoudsvriendelijk

Onze producten zijn van hoogwaardige, Europese kwaliteit. Na plaatsing heeft u, jarenlang geen omkijken naar een Zonnelichtmast. Hierdoor wordt enorm bespaard op onderhoudskosten. Wij geven dan ook 10 jaar lang garantie op de mast en 5 jaar garantie op de accu.

Duurzaam

Zonnelichtmasten zijn duurzaam en zelfvoorzienend. Hierdoor worden energiekosten en uitstoot van afvalstoffen, zoals CO2 en zwavel, gereduceerd. Een duurzaam, kwalitatief alternatief voor de traditionele straatlantaarns. Dat is waar we voor staan.

Bekijk alle lichtmasten

Energie besparen

Een netaansluiting is niet meer aan de orde! Zo wordt veel stroom en bijbehorende energiekosten bespaard. Dit maakt zonnelichtmasten niet alleen duurzaam, maar ook kostenbesparend.

Neem contact op

Bewegingssensor

Solarverlichting met bewegingssensoren zijn een goede oplossing wanneer licht alleen gewenst is als er daadwerkelijk personen of verkeer passeert. De bewegingssensor kan van ongeveer 7 meter afstand beweging detecteren en is bij uitstek geschikt voor voet- of fietspaden. Met de bewegingsmelder brandt er alleen licht wanneer nodig.

Radar

Met onze nieuwe radartechnologie wordt openbare verlichting slimmer. Beweging wordt sneller herkent dan met een conventionele bewegingssensor en Zonnelichtmasten kunnen met elkaar communiceren d.m.v. radiosignalen. Op deze manier kan de verlichting van hele straten uniform worden geregeld. Ze gaan gezamenlijk aan en na een vooraf ingestelde tijdsperiode, worden de masten weer gedimd tot de oorspronkelijke standaardinstelling (gedimd of uit).

Programma op tijd

Een Zonnelichtmast laadt op wanneer het licht is en brandt wanneer het donker is. Met een uitgebreider managementsysteem is het daarentegen ook mogelijk om een mast op bepaalde tijden te laten branden, bijvoorbeeld tussen 17:00-22:00 uur en 6:00-8:30. Kortere of langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk. Op deze manier wordt verlichting alleen gebruikt op de tijdstippen dat het noodzakelijk is.

Twee extra masten in Tubbergen

Hier leverden we vorig jaar al 9 zonnelichtmasten, ter aanvulling op deze lichtmasten hebben we 2 extra masten geplaatst om twee donkere hoeken (waar nog geen lichtmasten stonden) uit te lichten. Led verlichting zonder aansluiting op het net Het wandelpad bij het sportpark van TVC '28 is een wandelpad zonder aansluiting op het energienet.  Door de ligging van de weg, is
Read more

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief