Zonnelichtmasten voor projectontwikkeling

Bij uitstek geschikt voor buitengebieden of plekken waar geen netaansluiting aanwezig is.

Openbare verlichting voor gemeenten

Heeft u een project waarin openbare verlichting een grote rol speelt? Zonnelichtmasten zijn het overwegen waard. Eenvoudig te plaatsen zonder aansluitkosten of grote graafwerkzaamheden. De krachtige accu heeft een brandduur van 6 dagen. Energie en kosten besparen d.m.v. een prachtig design. Lees meer over projectontwikkeling.

Geen netaansluiting nodig

Onze producten hebben geen aansluiting op het net nodig. Zonnelichtmasten zijn eenvoudig te plaatsen. Er zijn geen graafwerkzaamheden of kabels nodig en aansluitkosten zijn ook niet aan de orde. Dit maakt de straatlantaarn op zonne-energie bij uitstek geschikt voor buitengebieden of plekken waar geen netaansluiting aanwezig is.

Grote capaciteit

Alle Zonnelichtmasten zijn van hoogstaande, Europese kwaliteit. Zo ook de accu’s van de Zonnelichtmasten. Een vol exemplaar gaat 6 dagen mee. De zonnecellen zijn zo sterk dat ze ook diffuus licht opnemen. De masten branden hierdoor iedere nacht. Zelfs ’s winters of bij slecht weer. De aanname dat een straatlantaarn op zonne-energie onvoldoende functioneert, loopt hiermee op zijn einde.

Onderhoudsvriendelijk

Zonnelichtmasten zijn onderhoudsvriendelijk. Doordat het een ‘stand alone’-product betreft, zijn stroomstoringen verleden tijd. Dat onze producten goed zijn, blijkt o.a. uit de garantie die wij geven. U heeft maar liefst 10 jaar garantie op de mast en 5 jaar garantie op de accu. Jarenlang geen omkijken naar een lantaarnpaal èn geen extra kosten? Dat is nu mogelijk.

Duurzaam

Zonnelichtmasten zijn snel en eenvoudig geïnstalleerd. Grote graafwerkzaamheden, kabels en aansluitkosten zijn verleden tijd. Simpel gezegd, kan er met een grondboor een gat gegraven worden en met enkele handelingen staat en functioneert de mast. Wilt u hier meer over weten? Bekijk hier de installatiehandleidingen.

Energie besparen

Zonnelichtmasten zijn duurzaam en zelfvoorzienend. Hierdoor blijven energiekosten bespaard. Een Zonnelichtmast verdient zichzelf snel terug.

Design

Al onze masten hebben een stijlvol design. Elegant, high-performance en efficiënt is wat onze producten kenmerkt. Een zonnepaneel los op de mast of geïntegreerd in het model. Het is allemaal mogelijk. De donkere, slijtvaste poedercoating maakt de Zonnelichtmast duurzaam en een echte eyecatcher.

Neem contact op

Twee extra masten in Tubbergen

Hier leverden we vorig jaar al 9 zonnelichtmasten, ter aanvulling op deze lichtmasten hebben we 2 extra masten geplaatst om twee donkere hoeken (waar nog geen lichtmasten stonden) uit te lichten. Led verlichting zonder aansluiting op het net Het wandelpad bij het sportpark van TVC '28 is een wandelpad zonder aansluiting op het energienet.  Door de ligging van de weg, is
Read more

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief