Zonnelichtmasten voor terreinen

Inzetbaar als verlichting voor buitengebieden of plekken waar geen lichtnet aanwezig is.

Verlichting voor terreinen

Verlichting voor uw terrein? Tegenwoordig kan dit zonder aansluitkosten of grote graafwerkzaamheden. Kies daarom voor Zonnelichtmasten. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te installeren. Design masten met een boel voordelen!

Geen netaansluiting nodig

Zonnelichtmasten werken volledig autonoom. Dit betekent geen graafwerkzaamheden, kabels of aansluitkosten. De masten zijn hierdoor eenvoudig te plaatsen. Zonnelichtmasten zijn hierdoor ook prima inzetbaar als verlichting voor buitengebieden of plekken waar geen lichtnet aanwezig is.

Grote capaciteit

Europese kwaliteit. Dat is onze standaard. Dit geldt niet alleen voor de masten zelf, maar ook voor de accu’s. Een volle accu heeft een brandduur van 6 dagen. Ook bij winterdag en/of slecht weer branden de masten iedere nacht. De geïntegreerde zonnepanelen nemen namelijk ook diffuus licht op. De veronderstelling dat een lantaarnpaal op zonne-energie niet goed zou functioneren, is hiermee van de baan.

Onderhoudsvriendelijk

“Goedkoop is duurkoop”, horen we geregeld. Dat blijkt vaak uit de onderhoudskosten die pas na aankoop van een product ontstaan. Onze zonnelichtmasten zijn onderhoudsvriendelijk. Doordat het een autonoom werkend product betreft, zijn stroomstoringen niet meer aan de orde. Een Zonnelichtmast gaat gemakkelijk 10-20 jaar mee. Om die reden geven wij maar liefst 10 jaar garantie op de mast en 5 jaar garantie op de accu. U heeft dus jarenlang geen omkijken naar uw lantaarnpaal op zonne-energie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook extra kosten.

Bekijk alle lichtmasten

Snel te installeren

Onze producten zijn snel en eenvoudig te installeren. Er zijn geen grote graafwerkzaamheden, kabels of aansluitkosten aan de orde. Een gat graven met de grondboor en de mast staat. Meer weten over hoe gemakkelijk de installatie werkelijk is? Bekijk hier de installatiehandleidingen.

Energie besparen

Energie besparen, betekent kosten besparen. Zonnelichtmasten wekken hun eigen elektriciteit op. Dit betekent geen energiekosten meer. Daarom verdient een Zonnelichtmast zich snel terug.

Design

Zonnelichtmasten hebben een stijlvol uiterlijk. Elegant, high-performance en efficiënt is wat hen kenmerkt. Allen voorzien van een slijtvaste poedercoating, maar ieder exemplaar heeft haar eigen, moderne uitstraling.

Neem contact op

Twee extra masten in Tubbergen

Hier leverden we vorig jaar al 9 zonnelichtmasten, ter aanvulling op deze lichtmasten hebben we 2 extra masten geplaatst om twee donkere hoeken (waar nog geen lichtmasten stonden) uit te lichten. Led verlichting zonder aansluiting op het net Het wandelpad bij het sportpark van TVC '28 is een wandelpad zonder aansluiting op het energienet.  Door de ligging van de weg, is
Read more

Blijf op de hoogte van al het nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief