Service, onderhoud & installatie

Eenvoudig te installeren & te onderhouden

Download de handleidingen, of neem contact op

De installatie van een zonnelichtmast is eenvoudig. Doordat er geen kabels of lichtnetaansluiting nodig is, staat en werkt een Zonnelichtmast binnen enkele ogenblikken.

Download alle beschikbare handleidingen en documenten voor de verschillende soorten Zonnelichtmasten. In de handleiding staat precies uitgelegd hoe u het paneel en de armatuur kunt bevestigen en de ledverlichting kunt aansluiten op de accu. Binnen een minuut of 10 is de Zonnelichtmast klaar voor gebruik.

Service, techniek & onderhoud

Lichtplan ontwikkelen

Het juiste lichtplan opstellen, aansluitend op uw behoeften. Dat doen wij graag. We behandelen iedere situatie als een uniek project. Zo komen wij tot het beste lichtplan.

Naar lichtplan

Ontdek de techniek

Onze lichtmasten zijn uitgerust de laatste techniek. Zo beschikken ze over bijvoorbeeld: geavanceerde radartechniek, zijn op afstand te besturen en zijn tijd gestuurd.

Naar techniek

Eenvoudig in onderhoud

De installatie van een zonnelichtmast is eenvoudig. Doordat er geen kabels of lichtnetaansluiting nodig is, staat en werkt een Zonnelichtmast binnen enkele ogenblikken.

Naar onderhoud

Bekijk ons assortiment zonnelichtmasten

Lichtmasten met zonnepaneel verlichten fietsroute

Langs een prachtige fietsroute door het Groningse landschap in de gemeente Winsum staan sinds kort 2 lichtmasten met zonnepaneel. Parallel aan de weg van Baflo naar Eenrum is enige tijd geleden een fietspad aangelegd.

Interesse in wat onze producten kunnen?

Download de gratis brochure!

Bekijk onze lichtmasten en download de brochure naar keuze. Of download een document via downloads.

Nu downloaden