Lichtplan van de zonnelichtmast

Het juiste lichtplan, aansluitend op uw behoeften

Iedere situatie is een uniek project

Zonnelichtmast.nl is niet alleen leverancier van lichtmasten op zonne-energie, maar zijn ook adviespartner op het gebied van openbare verlichting.

Het juiste lichtplan opstellen, aansluitend op uw behoeften. Dat doen wij graag. We behandelen iedere situatie als een uniek project. Zo komen wij tot het beste lichtplan.

Ieder project heeft zijn eigen functies en eisen waarmee rekening dient te worden gehouden. Zeker als het gaat om openbare verlichting. Op verzoek maken wij graag een verlichtingsontwerp voor u. Dit zorgt ervoor dat Zonnelichtmasten zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet in uw project.

Afspraak maken

Optiek

Het kiezen van de juiste optiek is cruciaal om de verlichting correct af te stemmen op de omgeving. Om u van de juiste voorziening te kunnen voldoen, vertrouwen wij op een breed scala aan optieken. Hieronder enkele voorbeelden.

Neem contact op

Service, techniek & onderhoud

Lichtplan ontwikkelen

Het juiste lichtplan opstellen, aansluitend op uw behoeften. Dat doen wij graag. We behandelen iedere situatie als een uniek project. Zo komen wij tot het beste lichtplan.

Naar lichtplan

Ontdek de techniek

Onze lichtmasten zijn uitgerust de laatste techniek. Zo beschikken ze over bijvoorbeeld: geavanceerde radartechniek, zijn op afstand te besturen en zijn tijd gestuurd.

Naar techniek

Eenvoudig in onderhoud

De installatie van een zonnelichtmast is eenvoudig. Doordat er geen kabels of lichtnetaansluiting nodig is, staat en werkt een Zonnelichtmast binnen enkele ogenblikken.

Naar onderhoud

Bekijk ons assortiment zonnelichtmasten

Gemeente Horst aan de Maas kiest voor duurzame verlichting

Onveilige weg Dit jaar zijn verschillende sportclubs in de regio gefuseerd. In de praktijk betekent dat veel jeugd ’s avonds heen en weer fietst tussen Swolgen en Broekhuizenvorst langs de Monseigneur Aertsstraat en Swolgenseweg. Op dit moment is hier geen verlichting aanwezig. De jeugd moet een kleine 2 kilometer in het donker fietsen om bij de betreffende sportclub te komen
Read more

Interesse in wat onze producten kunnen?

Download de gratis brochure!

Bekijk onze lichtmasten en download de brochure naar keuze. Of download een document via downloads.

Nu downloaden