Lichtplan van de zonnelichtmast

Het juiste lichtplan, aansluitend op uw behoeften

Iedere situatie is een uniek project

Zonnelichtmast.nl is niet alleen leverancier van lichtmasten op zonne-energie, maar zijn ook adviespartner op het gebied van openbare verlichting.

Het juiste lichtplan opstellen, aansluitend op uw behoeften. Dat doen wij graag. We behandelen iedere situatie als een uniek project. Zo komen wij tot het beste lichtplan.

Ieder project heeft zijn eigen functies en eisen waarmee rekening dient te worden gehouden. Zeker als het gaat om openbare verlichting. Op verzoek maken wij graag een verlichtingsontwerp voor u. Dit zorgt ervoor dat Zonnelichtmasten zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet in uw project.

Afspraak maken

Optiek

Het kiezen van de juiste optiek is cruciaal om de verlichting correct af te stemmen op de omgeving. Om u van de juiste voorziening te kunnen voldoen, vertrouwen wij op een breed scala aan optieken. Hieronder enkele voorbeelden.

Neem contact op

Service, techniek & onderhoud

Lichtplan ontwikkelen

Het juiste lichtplan opstellen, aansluitend op uw behoeften. Dat doen wij graag. We behandelen iedere situatie als een uniek project. Zo komen wij tot het beste lichtplan.

Naar lichtplan

Ontdek de techniek

Onze lichtmasten zijn uitgerust de laatste techniek. Zo beschikken ze over bijvoorbeeld: geavanceerde radartechniek, zijn op afstand te besturen en zijn tijd gestuurd.

Naar techniek

Eenvoudig in onderhoud

De installatie van een zonnelichtmast is eenvoudig. Doordat er geen kabels of lichtnetaansluiting nodig is, staat en werkt een Zonnelichtmast binnen enkele ogenblikken.

Naar onderhoud

Bekijk ons assortiment zonnelichtmasten

Twee extra masten in Tubbergen

Hier leverden we vorig jaar al 9 zonnelichtmasten, ter aanvulling op deze lichtmasten hebben we 2 extra masten geplaatst om twee donkere hoeken (waar nog geen lichtmasten stonden) uit te lichten. Led verlichting zonder aansluiting op het net Het wandelpad bij het sportpark van TVC '28 is een wandelpad zonder aansluiting op het energienet.  Door de ligging van de weg, is
Read more

Interesse in wat onze producten kunnen?

Download de gratis brochure!

Bekijk onze lichtmasten en download de brochure naar keuze. Of download een document via downloads.

Nu downloaden